Πρωταθλήτρια η ομάδα του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ!!!

 

2ο Πανελλήνιο τουρνουά Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών 

Τουρνουά παλαιμάχων στην Φελώνη Ξάνθης!!!  Το 2ο Πανελλήνιο τουρνουά Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Βιστωνίδας.
Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στις 28 και 29 Ιουλίου στο γήπεδο της Φελώνης με την συμμετοχή των παλαιμάχων των ΑΟ Βιστωνίδας, Κουτσού, Προοδευτικής και Εδεσσαϊκού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είχε ως εξής:
Σάββατο 28-7-2012
18:00 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ
19:30 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ
Κυριακή 29-7-2012
18:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 Τουρνουά παλαιμάχων, με την παρουσία τεσσάρων ομάδων από διάφορα μέρη της Ελλάδος έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Ιουλίου) στο γήπεδο της Φελώνης.
Πρόκειται για το «2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών» το οποίο διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αβδήρων με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ενώ την οργάνωση του αγωνιστικού μέρους έχουν αναλάβει οι Παλαίμαχοι ΑΟ Βιστονίδας που έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες ακόμη ανάλογες εκδηλώσεις και τις έχουν διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία. Το παραπάνω τουρνουά παλαιμάχων έχει συμπεριληφθεί μάλιστα στο πρόγραμμα από τα «Δημοκρίτεια 2012».  
Το Σαββατοκύριακο οι αναμετρήσεις  
Οι ομάδες παλαιμάχων που έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν στο τουρνουά, εκτός των «γηπεδούχων» ΑΟ Βιστονίδας και της ομάδας παλαιμάχων Κουτσού Ξάνθης, είναι οι παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού και οι παλαίμαχοι Προοδευτικής.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (28/07) και την Κυριακή (29/07) με τις πρώτες αναμετρήσεις κάθε ημέρας να είναι προγραμματισμένες για τις 18:00 και τις δεύτερες στις 19:30.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/07/2012
18.00: Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού – Παλαίμαχοι Κουτσού
19.30: Παλαίμαχοι ΑΟ Βιστονίδας – Παλαίμαχοι Προοδευτικής
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/07/2012
18.00: Μικρός Τελικός
19.30: Τελικός  
Αστέρια από το παρελθόν στο γήπεδο της Φελώνης  
Από τις φιλοξενούμενες ομάδες (εκτός των ξανθιώτικων Βιστονίδας – Κουτσού) οι παίκτες που θα παρευρεθούν στο τουρνουά είναι οι εξής:
Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού: Κλιτσινίκος, Σταφίδας, Παυλίδης, Τσουμάκας, Γιόντης, Παπαγεωργίου, Καραϊσαρίδης, Κότσιφας, Πέτκος, Τσόπτσης, Χαραλάμπους, Γκίλης, Τζούρτσος, Μεσημερλής, Κλιτσινίκος, Νασιόπουλος, Σαββίδης, Πασαλής, Τσαντηρίδης, Γαβριηλίδης.
Παλαίμαχοι Προοδευτικής: Μακρυωνίτης, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Χόρτσας, Θεοδωρόπουλος, Αταγιάν, Ζαΐμι, Σιδηρόπουλος, Ξανθόπουλος, Μαλιάρης, Χατζηδημητρίου, Βιδάλης, Σπετσαρίας, Βογιατζής, Τσεβρενίδης, Παπαχρόνης, Τσαχουρίδης, Δαδίτσος, Καλούδης, Παντελίδης.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails